23 augustus 2023

Start seizoen 2023 / 2024

Gestopt? Vergeet niet op te zeggen!

Logo Judo Academie Amsterdam
Beste judoka en/of ouder(s),

Graag delen we een aantal belangrijke zaken met u.

U ontvangt deze mail omdat u, of één of meer van uw kinderen, als actief lid geregistreerd staat bij de Judo Academie Amsterdam of binnenkort een proefles bij ons gaat volgen.

Met ingang van 1 september 2023 zullen wij weer starten met de reguliere lessen. Voor een enkele locatie (Bovenland en de vrijdagles in Ouderkerk) geldt dit niet. Hierover hebben de leden van die locaties een aparte mail ontvangen.
Dit betekent dat wij over enkele weken (via Clubcollect) een verzoek tot contributiebetaling naar u zullen sturen voor deelname aan het seizoen 2023.2024 (1 september 2023 t/m 30 juni 2024).
Deze kunt u in 1 keer of in termijnen betalen.

Heeft u ingeschreven voor een proefles dan kunt u wachten met betalen tot na de proefles. Is de proefles bevallen dan betaalt u de factuur. Is de proefles niet bevallen dan geeft u dit aan ons door via de mail en zullen wij uw inschrijving en de factuur intrekken.

1. Gestopt met judo? Opzeggen verplicht!!
Weet u zeker dat u of uw kind het komende seizoen niet zal deelnemen aan de judolessen vergeet dan niet dit lidmaatschap vóór 1 september 2023 bij ons op te zeggen. Dit kunt u via de mail bij ons doen. Wij bevestigen dan aan u de opzegging. Een mondeling gedane opzegging bij een judoleraar is dus niet geldig.

2. Stadspas?
Wilt u gebruik maken van een stadspas voor het betalen van contributie of het aanschaffen van een judopak controleer dan de geldigheid van uw stadspas. Heeft u een nieuwe stadspas geef dan het nieuwe stadspasnummer aan ons door via de mail.

3. Studenten:
Ben je student dan kun je in aanmerking voor een gereduceerd tarief. Hiervoor moet je wel een kopie van het bewijs van inschrijving voor het lopende studiejaar aan ons verstrekken via de mail.

4. Flyer seizoen 2023.2024 (bevat alle relevante informatie)
Zie onderstaande link:
https://www.judoacademieamsterdam.nl/wp-content/uploads/2023/08/Flyer-JudoAcademie-Amsterdam-seizoen-2023-2024.pdf


Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact via de mail met ons op te nemen. Wij doen ons best om uw mail zo spoedig als mogelijk te beantwoorden.

Al uw mails kunt u sturen naar info@judoacademieamsterdam.nl
Met vriendelijke groet,
Chris Wetjens
Judo Academie Amsterdam
"U ontvangt mail van Judo Academie Amsterdam, omdat u als actief lid staat geregistreerd. Bent u gestopt met judo, laat het ons dan even weten door deze mail te beantwoorden. Vermeldt hierbij dan ook de naam van de judoka."
facebook twitter 
Judo Academie Amsterdam postadres: bij voorkeur per e-mail tel: 06 1830 7791
KvK: 34332032 BTW nr: NL8205.79.130.B01 IBAN:NL41 INGB 0004377765
Info@judoacademieamsterdam.nl www.judoacademieamsterdam.nl
Email Marketing Powered by MailPoet