14 maart 2021

Corona update Judo

JAA-logo
Beste judoka en ouder(s),

15 december 2020 zijn we in lockdown gegaan. Nu bijna 3 maanden later, zijn er tot nu toe al 9 lesweken verloren gegaan. Gedurende deze periode mochten wij als gevolg van de Corona maatregelen op locatie geen judolessen meer verzorgen. Dit is verdrietig voor al onze lessende judoka’s, onze judoleraren en de lesassistenten. Voor de organisatie van Judo Academie Amsterdam is het financieel een spannende periode, net als voor een deel van onze leden of hun ouders. Maar we moeten met elkaar optimistisch zijn en blijven vechten voor en dromen over een nieuw begin.

Daarom vragen we uw aandacht voor de volgende zaken:

Buitentrainingen in aantocht
Alhoewel het starten van de binnensport steeds dichterbij lijkt te komen, wordt ons geduld stevig op de proef gesteld voor we weer binnen en op locatie veilig kunnen trainen.

Na het prachtige weer in de 3e week van februari 2021, met als hoogtepunt de 1e buitentraining van dit seizoen op het Museumplein, zijn we achter de schermen druk aan de slag gegaan om diverse activiteiten voor te bereiden.

Daarom zetten we ons in om op za 3 april 2021, weer met buitentrainingen te kunnen starten. Onze wens is om dit uiteindelijk structureel en op verschillende locaties te doen. Uiteraard zijn we daarbij wel afhankelijk van regelgeving en weersomstandigheden.

Meer informatie over deze buitentrainingen volgt tijdig.

Wedstrijdjudo
Voor onze wedstrijdjudoka’s die geselecteerd zijn voor Topjudo Amsterdam heeft er recentelijk een buitentraining op judomatten plaatsgevonden. Dit is helaas niet voor al onze leden te realiseren.

Wel is er door topjudoka’s binnen de Judo Academie Amsterdam gewerkt aan een plan om judoka’s die interesse hebben in wedstrijdjudo, daarvoor kennismakingslessen aan te bieden (binnen en/of buiten). Ook hierover zullen wij u later nader informeren.

Compensatie voor gemiste lessen
Het zal niemand verbazen dat de judosport, als binnensport en contactsport extra zwaar is getroffen door de Coronamaatregelen. We zijn dan ook dankbaar en diep geroerd door de vele steunbetuigingen en de getoonde loyaliteit van onze leden. Dit stelt ons in staat om over enige tijd onze judoka’s weer de mogelijkheden te bieden om los te gaan op de judomat. Een sport die zonder enige twijfel van grote waarde is voor de ontwikkeling van lichaam en geest van onze pupillen. Hiervoor vast onze dank!!

Maar ook wij willen loyaal zijn aan onze leden, door binnen onze mogelijkheden een ruimhartige compensatie aan te bieden voor de gemiste lessen. Na de lockdown wordt duidelijk om hoeveel gemiste lessen dit gaat en op basis daarvan zullen wij hiervoor een pakket aan compensatiemaatregelen kenbaar maken.

Voor nu wensen we al onze leden veel geduld en gezondheid toe voor de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Chris Wetjens Judo Academie Asterdam
"U ontvangt mail van Judo Academie Amsterdam, omdat u als actief lid staat geregistreerd. Bent u gestopt met judo, laat het ons dan even weten door deze mail te beantwoorden. Vermeldt hierbij dan ook de naam van de judoka."
facebook twitter 
Judo Academie Amsterdam Kuifeend 12, 1187 BW Amstelveen tel: 06 1830 7791 / 020 669 1381
KvK: 34332032 BTW nr: NL8205.79.130.B01 IBAN:NL41 INGB 0004377765
Info@judoacademieamsterdam.nl www.judoacademieamsterdam.nl
MailPoet