05 november 2021

Aangescherpte Coronaregels m.i.v. zaterdag 6 november


Logo Judo Academie Amsterdam
Beste judoka’s, ouders/verzorgers,

De overheid heeft de Coronaregels binnen de sport aangescherpt in de hoop het aantal Coronabesmettingen terug te dringen.

Wat betekent dit voor deelname aan de judolessen of judowedstrijden?
  • Tot en met 17 jaar gelden er geen beperkingen of voorwaarden.
  • Ben je 18 jaar of ouder dan kun je alleen deelnemen aan de judolessen of wedstrijden met een geldige QR code in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.
  • Bij deelname aan sport geldt geen mondkapjesplicht.
Wat betekent dit voor toegang van publiek bij de judowedstrijden en op judo scholen/locaties?
  • Publiek van 18 jaar en ouder kan alleen toegang worden verschaft met een geldige QR-code in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.
  • Het dragen van een mondkapje is daarbij verplicht
De overheid houdt de sportorganisatie verantwoordelijk voor de controle op leden en bezoekers. Niet controleren kan tot sluiting van de sportorganisatie leiden.De Judo Academie Amsterdam zal zich aan deze regels houden!
Dus ben je 18 jaar of ouder en deelnemer aan de trainingen zorg dan dat je een geldige QR-code en geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Hierop wordt voor iedere training gecontroleerd!

Omdat we niet in staat zullen zijn om op alle locaties intensief te controleren hebben we moeten besluiten om geen publiek toe te laten tijdens de trainingen.
We vragen dan ook aan alle ouders/verzorgers hieraan mee te willen werken door de kinderen bij de locaties af te zetten en op te halen zonder deze te betreden.

Uitzonderingen:
  • Ouders die deelnemen aan de ouder + kind judolessen
  • Ouders van jonge kinderen die niet alleen durven.
  • Ouders van kinderen die aan een proefles deelnemen
Voor deze ouders geldt dan wel de verplichting een geldige QR-code met een geldig legitimatiebewijs te tonen en geldt de mondkapjesplicht.
"U ontvangt mail van Judo Academie Amsterdam, omdat u als actief lid staat geregistreerd. Bent u gestopt met judo, laat het ons dan even weten door deze mail te beantwoorden. Vermeldt hierbij dan ook de naam van de judoka."
facebook twitter 
Judo Academie Amsterdam Kuifeend 12, 1187 BW Amstelveen tel: 06 1830 7791 / 020 669 1381
KvK: 34332032 BTW nr: NL8205.79.130.B01 IBAN:NL41 INGB 0004377765
Info@judoacademieamsterdam.nl www.judoacademieamsterdam.nl
MailPoet