Proefles

Is het mogelijk om 1 of meer proeflessen te doen en zijn daar kosten aan verbonden?
Ja, het is mogelijk eerst 1 proefles te doen voordat u definitief een lidmaatschap aangaat. Aan de proefles zijn geen kosten verbonden. Meerdere proeflessen is niet mogelijk, tenzij u daar in overleg toestemming voor heeft.

Hoe vraag ik een proefles aan?
U kunt zich via onze website inschrijven voor de judolessen, onder voorbehoud van een geslaagde proefles.
Dit kunt u doen via het digitale inschrijfformulier op onze website. Na inschrijven ontvangt u een uitnodiging voor het volgen van een proefles. Na de proefles geeft u aan ons door of u / uw kind doorgaat met de judolessen of niet.

Wachtlijst

Ik zie dat er een wachtlijst is. Kan ik dan wel vast een proefles doen?
Op de lessen waarvoor een wachtlijst geldt kan geen proefles worden gevolgd. Deze groepen zijn daarvoor te druk. Wel is het mogelijk een proefles te doen op de uren waarvoor geen wachtlijst geldt.

Hoe kom ik op de wachtlijst en hoe lang moet ik dan wachten?
Als een les vol is maken wij een wachtlijst aan. Bij inschrijving kun je aangeven welke les je wenst te volgen (locatie, dag en tijdstip). Geldt er een wachtlijst voor deze lesgroep dan kun je bij inschrijving aangeven op de wachtlijst te willen komen. Het is niet mogelijk een indicatie voor de wachttijd te geven. Dit hangt af van het moment waarop een leerling opzegt.

Opzegging

Hoe zeg ik het lidmaatschap bij Judo Academie Amsterdam op?
Stuur een mail naar info@judoacademieamsterdam.nl of gebruik het contactformulier op deze pagina. Bent u lid van de Judo Bond Nederland? Vergeet dan niet zelf dit lidmaatschap op te zeggen bij de JBN.