Randori trainingen

Samen trainen, samen beter worden

Judo Academie Amsterdam organiseert regelmatig een Open Amsterdamse Randori training voor judoka’s tot 12 jaar in samenwerking met bevriende Amsterdamse judoscholen. Deze trainingen bestaan voornamelijk uit het maken van oefenwedstrijden (randori) en worden gehouden tijdens de reguliere wedstrijdtrainingen op maandag op het Schreuder. Al onze jeugdleden (ook de niet-wedstrijdjudoka’s) zijn welkom om aan de randori trainingen mee te doen!

Waarom samen trainen?

Om beter te worden in judo zul je jezelf moeten omringen met sterke sparringpartners. Topjudoka’s besteden dan ook een groot deel van hun trainingstijd aan stages in binnen- en buitenland. Door deelname aan de randori training kunnen onze jongste wedstrijdjudoka’s ook al laagdrempelig trainingservaring opdoen tegen vele verschillende trainingspartners.

Niet alleen is het voor de ontwikkeling van de judoka’s goed zich regelmatig met andere trainingspartners te meten, ook zorgen de trainingen ervoor dat judoka’s uit de regio Amsterdam elkaar beter leren kennen. Hierdoor voelen ze zich sneller vertrouwd bij toernooien buiten de eigen club.

randori20161003