In het weekend van 18 en 19 april is er flink gescoord door de wedstrijdjudoka’s van Judo Academie Amsterdam. Op zaterdag deed een grote groep van 22 judoka’s van alle leeftijden mee aan de Open Flevolandse Kampioenschappen in Lelystad, waarbij maar liefst 17 van hen het erepodium behaalden (10 als kampioen). Niet alleen de jeugd scoorde in Flevoland; ook onze veteraan Gosé Fischer betreedde de tatami in voorbereiding op de WK veteranen die in september in Amsterdam wordt gehouden. Met een tweede plaats liet Gosé prima vormbehoud zien op weg naar de WK. Behalve de JAA’ers deden er vele Amsterdamse judovrienden mee aan de Open Flevolandse, waarmee het weer een gezellige judodag was.

Een dag later stonden onze drie -18 toppers Owen, Jimme en Zoë op de mat in een zonnig St. Michielsgestel bij de Open Berlicumse.  Na een warming-up buiten in het zonnetje voor de sporthal werd ook hier goed gescoord: alle drie de judoka’s vielen in de prijzen.

Een overzicht van alle prijswinnaars van dit weekend:

1e Daniel Fish, Jona Visser, Malcolm Tedja, Milou Steens, Saloua Benaali, Zeno Ruijsendaal, Gabriel Melendez, Gina Vorzillo, Jelle Blankendaal, Maximus Chicoma

2e Indy Pannegieter, Nico Staal, Tanja Nijboer, Lisa Dollé, Owen Dorlandt, Jimme vd Leij

3e Arwen Ruijsendaal, Olivier Steens, Senna van Munster, Zoë de Jong

Prijzen in Flevoland en Brabant