OefencompSportXperience

De belangstelling voor de start van de oefencompetitie bij Judo Academie Amsterdam in Sportpark Sloten bij SportXperience Amsterdam was overweldigend.

Dank daarvoor!

Helaas was de keerzijde dat we met de 1e groep, die tweemaal zo groot bleek als alle voorgaande edities, een extra lange weegtijd hadden en door een valse start en tal van kleine aanloopproblemen uiteindelijk ruim een uur uitliepen op het wedstrijdschema. Hierdoor kregen alle leeftijdsgroepen met een uitloop te maken en konden wij op tal van punten niet de rust en kwaliteit bieden die wij juist voor de oefencompetitie zo belangrijk vinden.

Als organisatie realiseren wij ons dat we echt tekort zijn geschoten en bieden daarvoor onze excuses aan. Wij zullen lering trekken uit deze ervaring en ervoor zorgen dat de 2e en 3e ronde van de oefencompetitie weer als een feest ervaren wordt!

Lieve ouders, lieve kinderen sorry!!!!!!

Tussenstand
De tussenstand van de oefencompetitie na de 1e ronde  is te vinden op onze website. U kunt ook gebruik maken van onderstaande link:

http://www.judoacademieamsterdam.nl/wp-content/uploads/OefencompetitieTussenstand.pdf

Wedstrijdjudo
Op de wedstrijdtrainingen is weer plaats voor kinderen die het doen van wedstrijden leuk vinden. Ben je, wellicht door je deelname aan de Oefencomptitie, geïnteresseerd hierin? Kom dan eens proefdraaien. Tot aan de kerstvakantie kan dat kosteloos op:

Locatie: Sportpark Sloten, SportXperience, Sloterweg 1043T
Di 16.45 – 18.00 uur (6 – 11 jr.)
Leraar: Kai Krabben

Locatie Instituut Schreuder, Van de Veldestraat 10
Ma 16.45 – 18.00 uur (6 – 8 jr.)
Ma 18.00 – 19.15 uur (9 – 11 jr.)
Leraar : Bas van Houte

Oefencompetitie met haperingen van start op nieuwe locatie